191222-HJ-0003.jpg

AITO OIKEA HARTWALL JAFFA    TUOMAAN MARKKINOILLA

Antamisesta saa enemmän kuin saamisesta. Jaffan tehtävä on tuottaa iloa. Lahjoitamme siis rahaa hyvään ja kerromme siitä kiinnostavalla tavalla. Pääfokus on  hyväntekeväisyydessä ja joululauluissa.

 

AITO OIKEA HARTWALL JAFFAN JOULUMÖKKI

191222-HJ-0203_edited.jpg

TAVOITE JA MITEN SE SAAVUTETAAN

Tavoitteellista tekemistä

Hartwall Jaffa haluaa omistaa aidon oikean suomalaisen joulun. Kerätä perheet yhteen ja luoda vahvemman tunnesiteen Hartwall Jaffa -brändiin. Tapahtuman sisällön tulee olla linkissä Jaffan muun joulumainonnan kanssa.


Tuodaan lapsiperheille elämyksellinen joulumökki, jossa perheet pääsevät viettämään aikaa yhdessä ja virittäytymään  joulutunnelmaan. Hartwall Jaffan joulumökissä on perinteinen joulutunnelma, johon lisätään Jaffalle ominaista leikkisyyttä.

Samaan aikaan sosiaalisessa mediassa on käytössä Jaffa-hahmojen jouluinen filtteri, jota käyttäen jokainen voi jakaa tervedyksensä. Jokaisesta jaetusta kuvatervehdyksestä, joka on otettu Jaffan filtteriä käyttäen, tekee Hartwall Jaffa lahjoituksen Hope ry:lle.

RATKAISU JA TOTEUTUS

Anna meidän konseptoida puolestasi

Ramson suunnittelee ja toteuttaa Hartwall Jaffan oman joulumökin Tuomaan markkinoille. Perheenjäseniä ja muita läheisiä voi ilahduttaa ja muistaa omalla joulutervehdyksellä. Hyödynnetään tuttua ja nostalgista TV-kampanjaa ja sen hahmoja vahvistamaan kuluttajien sitoutumista brändiin. Luodaan koko joulun odotuksen kestävä kampanja, joka yhdistää sosiaalisen median sekä Jaffan oman mökin Tuomaan markkinoilla.

Hartwall Jaffan vuoden 2018 menestynyttä joulumökkiaktivointia jatketaan suuremmalla mökillä vuonna 2019. Mökkiin rakennetaan jättikokoinen joulukalenteri. Kalenterissa on päivittäin aina uusi tehtävä, leikki tai muu aktivointi. Kampanja on myös vahvasti liitetty sosiaaliseen mediaan.

191222-HJ-0217.jpg
191222-HJ-0022.jpg

TULOKSET

Rakastamme mittaamista

Tuhannet ihmiset latasivat somefiltterin, ja myös tuhansia ihmisiä kävi Jaffan mökissä Tuomaan Markkinoilla.


Hartwall Jaffa lahjoitti kampanjan yhteydessä 20 000 € Hope ry:lle.

 
misme.jpeg

MITEN ONNISTUIMME?

" Ramsonin huippuammattilaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä – voin luottaa siihen, että kaikki sujuu mutkattomasti ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu. "

Misme Halonen

Brand Manager

Hartwall Jaffa