PEPSI MAX TASTE CHALLENGE

Haastetaan maan suosituin kolajuoma valtakunnallisessa sokkotestissä.

PEPSI MAX TASTE CHALLENGE 2018-19

_DSC4345.jpg

TAVOITE JA MITEN SE SAAVUTETAAN

Tavoitteellista tekemistä

Haastetaan maan suosituin kolajuoma valtakunnallisessa sokkotestissä.

Valtakunnallinen kiertue toteutetaan maan suurimmissa kaupungeissa. Tapahtumapäivät valitaan paikallistuntemusta käyttäen ja suositaan päivämääriä, jolloin kaupungeissa on suuria massatapahtumia.


Suomen suurimpiin kaupunkeihin keskittynyttä kiertuetta mainostetaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja televisiossa. Kuluttajien pariin jalkaudutaan näyttävästi suurella promootiotiimillä. Set upista tehdään PepsiCon ohjeiden mukainen ja tyylikäs. Set up sisältää jättikokoisen Pepsi Max    -tölkin muotoisen promootiopisteen sekä pienempiä mobiileja maistatuspisteitä, joilla voi helposti liikkua kuluttajien keskuudessa.

RATKAISU JA TOTEUTUS

Anna meidän konseptoida puolestasi

Ihmisiä pyydettiin valitsemaan mieleisensä kolajuoma Pepsi Max Taste Challenge -sokkomaistatustestissä.

 

Osallistujia pyydettiin maistamaan kahta eri kolajuomaa laseista, joissa juoman merkki ei ollut näkyvillä. Maistamisen jälkeen osallistujia pyydettiin kertomaan, kumman kolajuoman mausta he pitävät enemmän.

_DSC4098.jpg
_DSC4778_edited.jpg

TULOKSET

Rakastamme mittaamista

2018 kiertueen aikana tehtiin yhteensä huikeat yli 20 000 makutestiä, joissa kuluttajista 54 %valitsi Pepsi Maxin mielestään paremmaksi kolajuomaksi.

Vuonna 2019 kiertueen aikana tehtiin yhteensä yli 6000 makutestiä, joissa kuluttajista 59 % valitsi Pepsi Maxin mielestään parhaimman makuiseksi kolajuomaksi.

"HAASTETAAN MAAN SUOSITUIN KOLAJUOMA VALTAKUNNALLISESSA SOKKOTESTISSÄ."

marja.jpeg

MITEN ONNISTUIMME?

" Ramsonin kanssa yhteistyö on sujuvaa, mutkatonta ja siihen voin aina luottaa. Sen lisäksi, että tekevät meille kampanjat aina avaimet käteen –periaatteella, osaavat aina kyseenalaistaa ja hakea meille parhaat mahdolliset ratkaisut visuaalisista toteutuksista aina kustannustehokkuuteen. Tekevät hurjasti töitä taustalla ja meidän tehtäväksi jää vain valinta valmiiksi hiotuista ja mietityistä ratkaisuista. Ramsonin kanssa on ilo työskennellä. "

Marja Pätsi

Commercial Activation Manager Finland

PepsiCo