plant3_edited.jpg

MEIDÄN TYYLI

Saumaton yhteistyö ja jatkuva vuoropuhelu, joiden avulla opimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin, ovat parhaita keinoja saavuttaa hyviä tuloksia yhdessä.

#yhteistyö #luottamus #avoinvuoropuhelu

TARINAMME

Mitattavia kohtaamisia jo vuodesta 2012

Olemme auttaneet yrityksiä brändimarkkinoinnissa jo vuodesta 2012. Asiakkainamme on niin kotimaisia tunnettuja tuotemerkkejä ja bränditaloja kuin kansainvälisiä jättejäkin.

Markkinoinnin ja mainonnan maailma on muuttunut, ja asiakkaiden toiveiden ja toimeksiantojen johdosta olemme  kehittyneet tapahtumamarkkinointitoimistosta täyden palvelun brändimarkkinointitoimistoksi.

Haluamme olla asiakkaidemme paras kumppani ja tuki. Opastamme asiakkaitamme modernin markkinoinnin keinoissa ja autamme heitä menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Hyödyntämällä kunkin yrityksen ja brändin ainutlaatuisia vahvuuksia rakennamme menestyneitä projekteja. 

 

Miten voimme auttaa sinua?

typewriter-white.jpg

KAIKEN KATTAVAT PALVELUMME

Markkinointiviestintää 360º

amy-shamblen-pJ_DCj9KswI-unsplash_edited

KONSEPTOINTI

Idea ja miten se toimii

Onnistunut konsepti on alisteinen brändin strategialle ja se on helposti ymmärrettävissä. Me teemme konseptisuunnittelua suurella sydämellä - tarinoita, jotka vakuuttavat ja koskettavat.

TAPAHTUMATUOTANTO

Ammattitaidolla avaimet käteen
-periaatteella

Aitoja kohtaamisia ja mieleenpainuvia ilon hetkiä. Toteutamme ammattitaidolla kaiken kokoiset B2B- ja B2C-tapahtumat. Vuonna 2019 toteutimme yli 200 tapahtumapäivää.

juan-camilo-navia-maim4G7oRlo-unsplash.j
retro-phone-orange-color-vintage-handset

DIGIMARKKINOINTI

Tarkasti mitattavia tuloksia

Huolehdimme puolestasi suunnitelman, toteutuksen ja sisällöntuotannon. Halutessasi teemme myös raportoinnin ja tulkitsemme tulokset puolestasi.

VIESTINTÄ & PR

Online & Offline

Sanoitamme strategiasi ymmärrettäväksi ja lähestyttäväksi viestiksi kaikille sidosryhmillesi kaikissa kanavissa.

10378_edited.jpg

ASIAKKAITAMME

Me työskentelemme Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.

Wolt.png
Unilever.png
SF.png
Pepsico.png
Orkla.png
Fast.png
Oetker.png
Hartwall.png