top of page
Stylish Golfer

TUNTEITA 
HERÄTTÄVIÄ KOHTAAMISIA

Ihan muuta kuin tavallinen markkinointitoimisto

VIIMEISIMPIÄ TÖITÄMME

Me olemme yhtä hyviä kuin viimeinen työmme. Tässä niistä muutamia. Suunnittelemme ja tuotamme brändin kohtaamisia kaikissa eri kanavissa.  

Jos sinulla on brändi, joka haluaa tulla kuulluksi ja nähdyksi, ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää.

TYÖNÄYTTEEMME

Näistä voimme olla erityisen ylpeitä:

Näyttökuva 2020-4-22 kello 15.55.53.png

"Ramsonin huippuammattilaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä – voin luottaa siihen, että kaikki sujuu mutkattomasti ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu."

Misme Halonen

Brand Manager

Hartwall Oy

Ramsonin kanssa yhteistyö on sujuvaa, mutkatonta ja siihen voin aina luottaa. Sen lisäksi, että tekevät meille kampanjat aina avaimet käteen –periaatteella, osaavat aina kyseenalaistaa ja hakea meille parhaat mahdolliset ratkaisut visuaalisista toteutuksista aina kustannustehokkuuteen. Tekevät hurjasti töitä taustalla ja meidän tehtäväksi jää vain valinta valmiiksi hiotuista ja mietityistä ratkaisuista. Ramsonin kanssa on ilo työskennellä."

Marja Pätsi

Commercial Activation Manager Finland

PepsiCo

Näyttökuva 2020-4-22 kello 15.58.07.png
K-Team6_edited_edited.jpg

K-TEAM 

”Ramsonin kanssa on helppoa ja miellyttävää tehdä töitä, sillä heidän ammattilaisuutensa näkyy erityisesti yksityiskohtien huomioimisessa ja siinä, että toteutuksen lopputuloksessa voi luottaa heihin täysin. Aina tulee valmista ja laadukkaasti!”

Niina Karisalmi

Asiakasmarkkinointipäällikkö

Hartwall Oy

ME LUOMME

MITATTAVIA ILON HETKIÄ

MITÄ MEISTÄ PUHUTAAN

marja.jpeg

"Ramsonin kanssa yhteistyö on sujuvaa, mutkatonta ja siihen voin aina luottaa. Sen lisäksi, että tekevät meille kampanjat aina avaimet käteen –periaatteella, osaavat aina kyseenalaistaa ja hakea meille parhaat mahdolliset ratkaisut visuaalisista toteutuksista aina kustannustehokkuuteen. Tekevät hurjasti töitä taustalla ja meidän tehtäväksi jää vain valinta valmiiksi hiotuista ja mietityistä ratkaisuista. Ramsonin kanssa on ilo työskennellä."

Marja Pätsi

Commercial Activation Manager Finland
PepsiCo

misme_edited_edited.jpg

"Ramsonin huippuammattilaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä – voin luottaa siihen, että kaikki sujuu mutkattomasti ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu. "

Misme Halonen

Brand Manager
Hartwall Oy

bottom of page